Nyelv váltás
RomânăMagyar
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás

VILÁGÍTÓ RUDAK

Főkategória >VILÁGÍTÓ RUDAK

Világító rudak: Az igazán feltűnő party kellékek!

Modern világunkban a különböző feltűnő, mókás vagy éppen kreatív fényeffektek és fénytechnikai megoldások szinte már egybefonódtak a különféle társasági eseményekkel, partikkal és kisebb-nagyobb rendezvényekkel, melyek a szórakozást egy teljesen új és innovatív szintre emelték.

A világító partikellékek egyes csoportjai a helyszínt és a környezetet hivatottak díszíteni és feltűnővé tenni, azonban igen széles körben nagy népszerűségnek örvendenek az egyéni világító eszközök, például a világító rudak.

A világító rudak különböző méretekben és kialakítással elérhetőek, melyek között akadnak felakasztható és az öltözékhez kombinálható, valamint kézben tartható kellékek is, továbbá a szervezőség részéről figyelemfelkeltő reklám és promóciós lehetőségeket rejtenek magukban.

A világító rudak népszerű felhasználási lehetőségei kellékekként (a teljesség ígénye nélkül): céges bulik, promóciós események, iskolai események (gólyabál, szalagavató ünnepség, stb.), születésnapok, szilveszter, legény-/ leánybúcsú.

Válasszon Ön is világító rudakat és legyen igazán feltűnő és élmény dús a buli, melyre szívesen emlékszik majd vissza! Tekintse meg weboldalunk széles termékkínálatát, melyben különböző méretű világító rudakat talál, valamint bővebb információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Sorrend:

Infravörös rúd 15 cm
8,00 RON
Nincs raktáron
Világító rúd 15 cm csomagolt
2,50 RON
Nincs raktáron
Világító rúd 15 cm (25 db)
55,00 RON
Nincs raktáron

Webáruház készítés