Nyelv váltás
RomânăMagyar
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Termék részletek


UV+Foszforeszkáló testfesték (Glow in the dark) Paintglow 13 ml

UV+Foszforeszkáló testfesték (Glow in the dark) Paintglow 13 ml
 • UV+Foszforeszkáló testfesték (Glow in the dark) Paintglow 13 ml
 • UV+Foszforeszkáló testfesték (Glow in the dark) Paintglow 13 ml
 • UV+Foszforeszkáló testfesték (Glow in the dark) Paintglow 13 ml
 • UV+Foszforeszkáló testfesték (Glow in the dark) Paintglow 13 ml
10,00 RON
Egységár: 10 RON/db
Nincs raktáron


A Neon Glow In The Dark Body Paint festékek fantasztikus és többfunkciós termékek. Igazából egy termék amely három területen is megállja a helyét. A speciális pigmenteknek köszönhetően ezen termékek erős fény hatására (napfény, dikert lámpás megvilágítás, UV fény) foszforeszkálnak a sötétben, tehát UV fény nélkül is látványosak! Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy - halványabban ugyan mint UV fény alatt, de - az élénkebb színek zöldes, sárgás fénnyel is foszforeszkálva világítanak akár fél, 1 óráig, majd újra fénnyel kell "feltölteni". A foszforeszkálás intenzítása függ a felkent festékréteg vastagságától, a megvilágítás erősségétől, fajtájától és idejétől is. 

Leggyorsabb és leghatásosabb feltöltődését közvetlenűl UV fénynél érhetjük el.

Javasoljuk pl. az UV elemlámpát, ami kéznél van mindig és a rajtunk lévő festék közvetlen megvilágítása után látható a foszforeszkáló hatás.

 Arcra (szem, száj), testre, hajra, a test bármely területére használhatóak. Krémes textúrájú, vízbázisú (vízalapú) festék, mely bőrre kenve teljesen megszárad, ezért bármilyen motívum készíthető vele. Száradást követően nem maszatolódik, vízzel lemosható. 

A PaintGlowTM egyedülálló UV effekt márka, melynek termékei különböző neon színekben világítanak a sötétben. A festékek használata teljesen biztonságos, kozmetikailag hiteles. A PaingGlowTM cég a világ egyik legnagyobb gyártója az UV arc és test festékeknek. A PaintGlowTM termékeket az Egyesült Királyságban gyártják. 

KIKNEK JAVASOLJUK: rendezvényekre (diszkó, látvány parti, céges rendezvények stb.), professzionális sminkek elkészítéséhez, valamint privát vásárlóknak. 


Professzionális felhasználásra is javasoljuk.

 

Kiszerelés: 13 ml

 

Amennyiben különböző színeket szeretne rendelni -és így élni kíván a mennyiségi kedvezménnyel- akkor válassza a "vegyes" színt és a megrendelés végén a 3. lépésben az adatok egyeztetése pontnál a MEGJEGYZÉS rovatba írja be a színeket és a mennyiségeket!

 

 • Atenție!

  Evitați contactul cu ochii! Nu aplicați pe piele iritată! În caz de iritare, spălați cu multă apă și săpun. Petele din haine nu întotdeauna pot fi îndepărtate complet!

  Nu lăsați vopseaua la îndemâna copiilor!

 • Cikkszám
  10027
  Tömeg
  15 g/db
Webáruház készítés